Workshops

Behalve consulten biedt ‘de HEEL-ding’ ook de mogelijkheid om kortdurende workshops of cursussen te volgen. Er zijn nog geen data vastgelegd; planning volgt als er voldoende aanmeldingen zijn.

 

Workshop ‘overlevingsstrategieën’

 

Overleven duidt op een nood-situatie. Je kunt het lang volhouden, maar je leeft niet meer lekker. Je energie stagneert en blokkeert en je ontwikkelt klachten. Hoe kom je eraan en vooral hoe kom je eraf … dat is waar deze workshop over gaat. Meer info…

 

Workshop ‘metamorfosemassage’

 

Metamorfosemassage is een heel zachte vibrerende vorm van masseren op de reflexen van de ruggengraat op voeten, handen en hoofd. Op deze wijze kunnen eventuele energieblokkades, die bij het ongeboren kind tijdens de periode in de baarmoeder gevormd zijn, weer tot stromen worden gebracht. Dit zal het zelfhelende vermogen van de mens die ermee behandeld wordt activeren, en na een periode van aanpassing en integratie kunnen zo bestaande klachten en problemen overwonnen worden. Meer info...

 

 

 

 


Workshop ‘transformatiespel’

 

Soms ervaar je een probleem in je leven of zoek je een nieuwe richting en kom je er met denken en praten niet uit. Deelname aan een middag ‘Transformatiespel’ kan onverwachte inzichten en nieuw innerlijk weten aanboren die je helpen om je probleem te transformeren naar (het begin van een) oplossing en nieuwe richting in je leven.

Meer info...

 

Kerncursus ‘zelfhulp - een alternatief’

 

Deze cursus is ontwikkeld om mensen te helpen zichzelf te leren helpen met technieken uit de alternatieve geneeswijzen die geschikt zijn voor zelfhulp en daar soms zelfs speciaal voor zijn ontwikkeld. Voorop bij deze cursus staat steeds het veilig zelf toepassen: wat kun je als leek wel doen en wat niet.

De thema’s van de 6 cursusavonden zijn:

 

  • psychosomatische voetmassage
  • voet- en handreflextherapie
  • Jin Shin Jyutsu
  • metamorfosemassage
  • EFT (Emotional Freedom Techniques)
  • natuurgeneeskundige Tips

Meer info...