Transformatiespel

Het Transformatiespel kan gespeeld worden vanaf 16 jaar met maximaal 4 personen. Iedere speler kiest een eigen thema om tijdens het spel aan te werken. Op verschillende niveau’s van het leven (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) zul je je blokkades leren kennen en je ontdekkingen doen. Je inzicht in waar bij jou de bottle-neck zit zal hierdoor meer helder worden. Waar nodig zal ik begeleiding en ondersteuning geven vanuit mijn rijke ervaring als therapeut met groei-problematiek en vooral groei-processen.

 

Voor de workshop is de middag het meest geschikt om het spel te spelen, omdat we dan 4 uur de tijd hebben. De workshop zal dus ’s middags plaatsvinden van 13.00 u – 17.00 u.

 

De kosten zijn €20.- per deelnemer inclusief thee/sapje met iets lekker erbij. Gezien de geringe kosten en de grote tijdsinvestering mijnerzijds geef ik deze workshop alleen voor 4 deelnemers.

 

 


Als je belangstelling hebt geef je dan per e-mail op. Misschien kun je zelf al een groepje vormen met mensen uit je vriendenkring, en je gezamenlijk aanmelden. Zodra er voldoende deelnemers zijn wordt in overleg een datum vastgesteld.

Terug naar Workshops...